Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Το Milko κλείνει 30 χρόνια και το γιορτάζει με πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Το Milko κλείνει 30 χρόνια και το γιορτάζει με πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Το Milko συμπληρώνει φέτος τα 30 του χρόνια και το γιορτάζει. Για τα γενέθλιά του, το αγαπημένο σοκολατούχο έχει ετοιμάσει μια σειρά από ενέργειες και καλεί τους φίλους του να γιορτάσουν μαζί του!

H πρώτη από τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί, είναι η δημιουργία της επετειακής συσκευασίας για το μπουκάλι regular 500ml, η οποία συνοδεύεται από το σβήσιμο των 30 κεριών των γενεθλίων. Το Milko καλεί όλους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.milko.gr/fou/game/ και να σβήσουν τα κεράκια του, ώστε να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν στη στιγμή ένα από τα 30 μεγάλα δώρα που προσφέρει το αγαπημένο τους ποτό.

MILKO_30years_500ml_side1Το Milko ήταν το πρώτο φρέσκο σοκολατούχο που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά και έγινε γρήγορα συνώνυμο της κατηγορίας του. Από τότε που «γεννήθηκε» μέχρι σήμερα, το Milko κατέχει σταθερά την ηγετική θέση στην αγορά και παραμένει πάντα πρώτο στις προτιμήσεις των νέων, έχοντας ταυτιστεί με τον τρόπο ζωής τους. Τα μηνύματά του «Ψηλά το κεφάλι» και «Πίστεψέ το» αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους νέους και έχουν σκοπό να τους παροτρύνουν στο να κυνηγούν τα όνειρά τους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.