Αρχική Νέα Το μήνυμα που στέλνει προς τον ελληνικό λαό η μητέρα του Μπεν: «Στην καρδιά μου το ξέρω ότι είναι ζωντανός»

Το μήνυμα που στέλνει προς τον ελληνικό λαό η μητέρα του Μπεν: «Στην καρδιά μου το ξέρω ότι είναι ζωντανός»

giagiamama

«Αυτός ο καθημερινός πόνος που βιώνω εδώ και 24 χρόνια και το να ψάχνω και να μην ξέρω πού είναι με σκοτώνει αργά κάθε μέρα», δηλώνει η Κέρι Νίνταμ - «Αισθάνομαι ένοχη για ό,τι συνέβη», τονίζει στο protothema.gr η γιαγιά του, που ήταν εκείνη που τον πρόσεχε τη μοιραία ημέρα που εξαφανίστηκε - Τι λέει η κατά πέντε χρόνια μικρότερη αδελφή του Μπεν κι ο επικεφαλής των ερευνών για τον εντοπισμό του.
Ήταν 24 Ιουλίου του 1991, όταν ο μικρός Μπεν σε ηλικία μόλις 21 μηνών εξαφανίστηκε από την περιοχή «Ηρακλής» της Κω. Η ιστορία του έχει κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ κι έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Η οικογένειά του σχεδόν 24 χρόνια μετά, δεν σταματά να τον ψάχνει. Η ελπίδα ότι ο Μπεν ζει και βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, είναι αυτό που δίνει τη δύναμη στη μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς η μητέρα της, Κριστίν Νίνταμ και η κόρη της, Λεϊάννα, που την απέκτησε τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση του 26χρονου σήμερα Μπεν.

ImageHandler.ashx
«Ηρθαμε στην Ελλάδα την Τετάρτη. Μετά τη χθεσινή εκπομπή της κυρίας Νικολούλη αρκετοί ήταν εκείνοι που πήραν τηλέφωνο και έδωσαν νέα στοιχεία για την υπόθεση. Αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε το περιεχόμενο αυτών των τηλεφωνημάτων. Η αστυνομία θα τα ερευνήσει και στη συνέχεια θα μας ενημερώσει εάν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για να βρεθεί επιτέλους ο γιος μου. Θα φύγουμε το απόγευμα της Κυριακής, εκτός κι αν κάποιος μας καλέσει και βρούμε τον Μπεν σήμερα. Έχουν υπάρξει μάρτυρες που ήρθαν κοντά μας κι επικοινώνησαν με τις βρετανικές αρχές», δήλωσε η Κέρι Νίνταμ.

Πηγή: protothema.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.