Το «Μόνοι στο σπίτι» στο σπίτι της Ομάδας Κοπέρνικος θα γίνει η αγαπημένη διαδικτυακή σειρά των παιδιών!

Η αγαπημένη μας ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ (τους θυμάστε από το «Μίλα και Σουτ» και το «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων») αυτές τις μέρες μένει στο σπίτι και δημιουργεί για τα παιδιά μια mini διαδικτυακή σειρά, αποτελούμενη από μικρά, αυτοσχέδια και αυτοτελή video, με ό,τι μέσο διαθέτει! Πρωταγωνιστές της, η Ορτανσία και ο Υάκινθος, οι δύο ιδιαίτεροι χαρακτήρες που συνήθως πλαισιώνουν τις μουσικές παραστάσεις της ομάδας.

Ημέρες αυτοπεριορισμού και η αφελής Ορτανσία και ο ξερόλας Υάκινθος, μένουν σπίτι. Με συνεχείς ανταποκρίσεις μέσα από τα διαμερίσματά τους, μαθαίνουμε πώς περνούν τον χρόνο τους. Πειραματίζονται με το διαδίκτυο, καταπιάνονται με την αριθμητική, ζωγραφίζουν, κάνουν γυμναστική, γράφουν γράμματα, φτιάχνουν παραμύθια και, όλα αυτά, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Δείτε το πρώτο επισόδειο της σειράς εδώ:

Τρία περίπου καινούρια μικρά αυτοσχέδια video θα εκπέμπουν κάθε βδομάδα από το επίσημο κανάλι της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ στο ΥouΤube με την ελπίδα να χαρίσουν λίγες στιγμές γέλιου στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

Συντελεστές

Ορτανσία: Έμη Σίνη

Υάκινθος: Ελισσαίος Βλάχος

Κάμερες: Άγγελος Αγγέλου, Χαρά Δημητριάδη

Μοντάζ: Άγγελος Αγγέλου