Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Το μωρό μου είναι 2 μηνών και ταλαιπωρείται από συνάχι. Τι μπορώ να κάνω για να το ανακουφίσω;

Το μωρό μου είναι 2 μηνών και ταλαιπωρείται από συνάχι. Τι μπορώ να κάνω για να το ανακουφίσω;

Ένα μωρό με βουλωμένη μύτη είναι μια συχνή εικόνα ιδίως χειμώνα και αφορά το βασικό σύμπτωμα της ρινίτιδας. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας απλώς δείχνει ότι το μωρό σας χρησιμοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς του για να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του, μέρος του οποίου αποτελούν και οι ιοί και τα μικρόβια εξηγεί ο Γεώργιος – Ζαχαρίας ΖαντόπουλοςΠαιδίατρος – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτό που θα το ανακουφίσει και θα βοηθήσει να κοιμηθεί καλύτερα, είναι να ξεπλύνετε τη ρινική κοιλότητα με τις ειδικές αμπούλες φυσιολογικού ορού. Απομακρύνουν τις ρινικές εκκρίσεις χάρη καθαριστική τους δράση, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν από την ξηρότητα του ρινικού βλεννογόνου χάρη στην ενυδατική του δράση. Επίσης θα βοηθούσε να ξαπλώνει όταν είναι ανάσκελα σε ανυψωμένη θέση και όχι οριζόντια ώστε να διευκολύνεται η έξοδος των εκκρίσεων και η καλύτερη αναπνοή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.