Το μυστικό ενός ήρεμου θηλασμού για εσάς και το μωράκι σας

Είναι όμορφο να θηλάζετε το μωρό σας. Ο θηλασμός δεν είναι μόνο παροχή τροφής, μα και ζεστασιά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη, θαλπωρή και τρυφερότητα. To τσάι θηλασμού της Weleda διευκολύνει το θηλασμό, ενισχύει την παραγωγή μητρικού γάλακτος, προλαμβάνει από τους κολικούς στα βρέφη.

ΤΣΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ (2)Πρόκειται για ένα μείγμα από επιλεγμένες φυτικές πρώτες ύλες που προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Τα βότανα γλυκάνισος, κύμινο, μάραθος και μοσχοσίταρο που περιέχει, είναι γνωστά για τη γαλακτογόνο δράση τους. Το τσάι θηλασμού αποκαθιστά την ισορροπία των υγρών στο σώμα και έχει υπέροχο άρωμα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αιθέρια έλαια. Ήπια γεύση, δρα εξισορροπητικά και χαλαρωτικά, προσφέροντας αρμονία. Μπορείτε να το πίνετε από το τέλος της εγκυμοσύνης και καθ’ όλη τη διάρκεια των μηνών της γαλουχίας. Απολαύστε το τσάι σας και ανακαλύψτε την ευχάριστη εμπειρία ενός ήρεμου θηλασμού!

Περιέχει: 20 φακελάκια (1 φακελάκι για 3-4 ποτήρια ζεστού νερού)

Δείτε επίσης:

ΛΑΔΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Λάδι θηλασμού Weleda

Ζεσταίνει και μαλακώνει το στήθος, ενώ παράλληλα περιποιείται και μειώνει το αίσθημα τραβήγματος και κνησμού. Είναι ένα πολύτιμο, απολύτως αγνό φυσικό προϊόν με βάση το αμυγδαλέλαιο, από ελεγχόμενες βιοδυναμικές καλλιέργειες, που βοηθά στο να διατηρηθεί η επιδερμίδα στην περιοχή του στήθους απαλή και ελαστική. Προσεκτικό μασάζ με το λάδι ανακουφίζει την περιοχή του στήθους, μέσω της καλύτερης ενεργοποίησης της κυκλοφορίας του αίματος και της αύξησης της θερμοκρασίας του στήθους. Γνήσια αιθέρια έλαια μάραθου και κύμινου χρησιμοποιούνται παραδοσιακά ως γαλακτογόνα. Για έναν ευχάριστο και αρμονικό θηλασμό τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας!

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE

Untitled8

* Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ
ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,
Τηλ.:+302310856233, Φαξ: +302310821216