Αρχική InfoMommy Συμβουλές Το μυστικό για λευκά και πεντακάθαρα μαξιλάρια ύπνου

Το μυστικό για λευκά και πεντακάθαρα μαξιλάρια ύπνου

easy-way-to-wash-and-whiten-pillows-1Πότε ήταν η τελευταία φορά που πλύνατε το μαξιλάρι του ύπνου σας; Αν δυσκολεύεστε να απαντήσετε μάλλον έχει περάσει πολύς καιρός από τότε οπότε πρέπει να το επισπεύσετε. Eιδικά τώρα το καλοκαίρι που ο ιδρώτας δημιουργεί κιτρινίλες στο ύφασμα πρέπει να πλένετε πιο τακτικά το μαξιλάρι σας!

Αν τα μαξιλάρια σας είναι μικρά, βάλτε τα δυο-δυο στον κάδο του πλυντηρίου σε κάθετη θέση. Αν είναι μεγάλου μεγέθους, πλύντε τα ένα-ένα τοποθετώντας μαζί μια μικρή πετσέτα μπάνιου για να γεμίσει ο κάδος.

Αν τα μαξιλάρια είναι παλιά τοποθετήστε τα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη. Προσέξτε η θερμοκρασία να είναι ανάλογη των οδηγιών, και όχι υψηλότερη από 40 βαθμούς.

Αν το μαξιλάρι μπορεί να πλυθεί στο χέρι, βυθίστε το μέσα σε διάλυμα πράσινου σαπουνιού, πιέζοντάς με τα χέρια ώστε να βραχεί παντού. Αφήστε το να μουλιάσει και ξεπλύντε το πολύ καλά με χλιαρό νερό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.