Αρχική InfoBaby Μόδα Το μυστικό για να ξεμπερδεύονται εύκολα τα μαλλιά της κορούλας σας

Το μυστικό για να ξεμπερδεύονται εύκολα τα μαλλιά της κορούλας σας

28c67413-7c9d-4d49-a495-e1979d799a7f._V333688714_Όσο η κορούλα σας καμαρώνει για τα ωραία μακριά της μαλλιά αλλά τόσο ταλαιπωρείται όταν μετά το λούσιμο, την καθίζετε στη καρέκλα για να την χτενίσετε. Κάτι οι μπούκλες της, κάτι που τα μαλλιά της έχουν την τάση να μπερδεύονται εύκολα και ο πόλεμος με τη βούρτσα για να της τα ξεμπερδέψετε καλά κρατεί. Πώς θα σας φαινόταν αν φτιάχνετε με μόλις 2 υλικά το "μαγικό" σπρέι που θα μαλάκωνε τα μαλλιά επιτρέποντας το χτένισμά τους χωρίς ταλαιπωρία και σπάσιμο της τρίχας;

Τι θα χρειαστείτε:

1 μέρος κοντίσιονερ
2 μέρη ζεστό νερό
1 δοχείο τύπου σπρέι

Στο ειδικό δοχείο τύπου σπρέι αναμειγνύετε το 1 μέρος κοντίσιονερ και τα 2 μέρη ζεστό νερό και ανακατεύετε καλά. Εν συνεχεία ψεκάζετε στο βρεγμένο κεφάλι και το χτένισμα γίνεται παιχνίδι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.