Αρχική InfoTeens Νέα Το νέο album του Justin Timberlake μόλις κυκλοφόρησε

Το νέο album του Justin Timberlake μόλις κυκλοφόρησε

JustinTimberlake

"The 20/20 Experience" είναι ήδη γεγονός από χτες, 18/3. Μπορεί οι fans του Justin Timberlake να κουράστηκαν να περιμένουν, εδώ που τα λέμε 7 χρόνια για να ετοιμαστεί και να κυκλοφορήσει ένας δίσκος δεν είναι και λίγα.

Παρ' όλα αυτά, αφού δοκίμασε την υπομονή τους, είπε εντέλει να τους αποζημιώσει με ένα εξαιρετικό groovy  άλμπουμ.

Με το τρίτο άλμπουμ του στον αέρα λοιπόν και οι πρώτες κριτικές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κολακευτικές, με κάποιους από τους κριτικούς των μεγαλύτερων εντύπων στην Αμερική να το αποκαλούν "ένα αστραφτερό δείγμα δουλειάς, που ακούγεται σαν αέρινος μουσικός βηματισμός".

Τα 10 soundtracks, με μέσο όρο το καθένα τα 7 λεπτά, κυλούν και σβήνουν το ένα μέσα στο άλλο. Μια πραγματικά ασυνήθιστη μουσική περιπέτεια, που κάνει μέχρι και τα κόκαλά σου να λικνίζονται.

Ας πάρουμε μια γεύση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.