Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το νέο Color Clone της Helena Rubinstein αναδεικνύει φυσικά μία διάφανη επιδερμίδα

Το νέο Color Clone της Helena Rubinstein αναδεικνύει φυσικά μία διάφανη επιδερμίδα

HR_FLACON_CC_EUROPE_14_BD

Πριν από δέκα χρόνια, η Helena Rubinstein προκάλεσε επανάσταση στην κατηγορία των προϊόντων βελτίωσης της όψης με μια ανήκουστη έως τότε υπόσχεση: "να κλωνοποιήσει" το χρώμα και την υφή της τέλειας επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αίσθηση και το φινίρισμα μιας άβαφης επιδερμίδας. Ένα ανεπαίσθητο φον-ντε-τεν για τέλεια όψη. Έτσι γεννήθηκε η τάση "Nude".
Αναπαραγωγή του χρώματος, συμβιωτική υφή, ευπροσάρμοστη κάλυψη... Πέρα από αυτές τις απαιτήσεις, υπάρχει μια νέα ανάγκη φρεσκάδας, φωτεινότητας και λάμψης για πιο φυσική ανάδειξη της επιδερμίδας και πραγματικά διάφανη τελειότητα.

Στην αιχμή των προϊόντων περιποίησης, το νέο Color Clone της Helena Rubinstein αποκαλύπτει μια πραγματικά διάφανη και λαμπερή τελειότητα.

Κλωνοποιεί τις 3 διαστάσεις της τελειότητας:

-Οι χρωστικές νέας γενιάς του Color Clone είναι πιο φίνες, πιο διάφανες και προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε τόνο για να χαρίζουν γνήσιο, φωτεινό χρώμα όλη την ημέρα. Ενώ το Σύμπλεγμα Skintone Reviver, που αποτελείται από χρωστικές
ανεστραμμένης δομής με διάφανο πυρήνα λουσμένο από φως, αναζωογονεί το χρώμα και φωτίζει όλες τις επιδερμίδες.

-Ακτινοβολεί ομορφιά ακόμη και κάτω απ’ το φον ντε τεν:
Η σύνθεση του νέου Color Clone έχει εμπλουτιστεί με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες που εγγυώνται αναπλήρωση της ενυδάτωσης για 8 ώρες. Αναπληρωμένη και ενισχυμένη με ενεργούς παράγοντες, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή μέρα με την ημέρα. Η διαφάνειά της αποκαλύπτει μια νέα ομορφιά.

-Πιο λεία υφή στην επιφάνεια:
Εμπλουτισμένο με παράγοντες λείανσης, αυτό το συμβιωτικό φον-ντε-τεν δρα μέρα με την ημέρα, για να αποκαλύπτει ορατά πιο λεία και πιο ομοιογενή επιδερμίδα που αντανακλά πολύ καλύτερα το φως.

 
Ζωηρό χρώμα, φυσική λάμψη, ιδανική διαφάνεια, τέλεια όψη. Μέρα με την ημέρα, βελτιωμένη όψη επιδερμίδας… Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ!

 
Το νέο Color Clone Fluid διατίθεται σε 4 αποχρώσεις, για να ταιριάζει σε όλους τους τόνους  επιδερμίδας.

 
ΕΛΤ  Color Clone 50,10 ευρώ

www.helenarubinstein.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.