Αρχική InfoTeens Υγεία Το νέο τμήμα εφηβικής ιατρικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι γεγονός!

Το νέο τμήμα εφηβικής ιατρικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι γεγονός!

Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών ανακοινώνει τη λειτουργία του Πρώτου Τμήματος Εφηβικής Ιατρικής στον ιδιωτικό τομέα Υγείας στην Ελλάδα. Το νέο τμήμα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 12-19 ετών και εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων της εφηβικής ηλικίας.

Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών απαρτίζεται από παιδίατρο εφηβικής ιατρικής, ενδοκρινολόγο, γυναικολόγο, δερματολόγο, παιδοψυχίατρο, ψυχολόγο, διατροφολόγο κ.ά. To τμήμα λειτουργεί σε συνεργασία με τον οικογενειακό παιδίατρο για τα προβλήματα της εφηβικής ηλικίας που χρειάζονται διεπιστημονική αντιμετώπιση από ομάδα ιατρών. Με κύριο γνώμονα την άμεση και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ιατρικών και αναπτυξιακών αναγκών των εφήβων, το νέο Τμήμα Εφηβικής Ιατρικής παρέχει υψηλής ποιότητας υγειονομική φροντίδα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον και με ωράριο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των γονέων (απογευματινές ώρες).

Ειδικότερα, το Τμήμα Εφηβικής Ιατρικής καλύπτει θέματα που αφορούν στις εξής κατηγορίες:

- Σωματική και Εφηβική Ανάπτυξη
- Θέματα διατροφής (διατροφικές διαταραχές, επικίνδυνες δίαιτες, παχυσαρκία κ.ά)
- Γυναικολογικά προβλήματα (διαταραχές εμμηνορρυσίας, προστασία και έλεγχος σεξουαλικώς μεταδιδόμενων λοιμώξεων)
- Ενδοκρινολογικά προβλήματα
- Δερματολογικά προβλήματα
- Διαταραχές συμπεριφοράς (διαχείριση άγχους, διαχείριση θυμού, επίλυση συγκρούσεων, οικογενειακή δυσλειτουργία, λεκτική ή σωματική παρενόχληση)
- Παθολογική χρήση διαδικτύου, χρήση ουσιών, κάπνισμα και άλλες συμπεριφορές υψηλού κινδύνου
- Συμβουλευτική και στήριξη εφήβων - οικογένειας

Για να κλείσετε το ραντεβού σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, καλώντας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 22:00 στα τηλ: 210 6862339 & 397


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter