Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Το νέο βίντεο του Θ. Παπαδουλάκη κλείνει όλη την Κρήτη σε 6'

Το νέο βίντεο του Θ. Παπαδουλάκη κλείνει όλη την Κρήτη σε 6'

krete3

6 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τον Θ. Παπαδουλάκη. Για να κλείσει όλη την ομορφιά της Κρήτης, μέσα σε μια ολοκληρωμένη πλοκή.

"Crete: See for yourself" δηλαδή "Κρήτη: Δες το με τα ίδια σου τα μάτια" ο τίτλος του βίντεο και ο Θοδωρής Παπαδουλάκης φροντίζει με τον πιο εύστοχο τρόπο να το διαπιστώσουμε οι ίδιοι, όπως και ο πρωταγωνιστής της μικρής ταινίας, μέσα από το νέο του σποτ.
krete

Ο γνωστός και ταλαντούχος σκηνοθέτης, επιστρατεύοντας χιούμορ, έξυπνες και γρήγορες ατάκες και φυσικά πλάνα που μιλάνε από μόνα τους, δημιουργεί ένα σποτ που αξίζει να το δείτε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όπως προτρέπει λοιπόν και το βίντεο... Δείτε το με τα ίδια σας τα μάτια.
krete2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.