Αρχική Τηλεοπτικά To Nickelodeon κερδίζει διαρκώς την αγάπη των παιδιών!

To Nickelodeon κερδίζει διαρκώς την αγάπη των παιδιών!

Το Nickelodeon αποτελεί την καλύτερη παρέα των παιδιών!  Το παιδικό κανάλι, προβάλει καθημερινά τις αγαπημένες σειρές των παιδιών και κερδίζει το ενδιαφέρον και την αγάπη τους όλο και περισσότερο.
Το προσεκτικά διαμορφωμένο πρόγραμμα του καναλιού, διαθέτει σειρές για κάθε ηλικία με σκοπό τη σωστή ψυχαγωγία των παιδιών.
Την εβδομάδα 7 – 13 Ιανουαρίου, τα παιδιά παρακολούθησαν ανελλιπώς τις σειρές του Nickelodeon.
Η ολοκαίνουργια σειρά WINX CLUB σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 45,5% στο κοινό Αθήνα 4-14.  Τέσσερις ακόμη σειρές εκτίναξαν το δείκτη τηλεθέασης, δείχνοντας την αγάπη των παιδιών για τους αγαπημένους τους χαρακτήρες (Αθήνα 4-14):
Η σειρά «Δύο φανταστικοί γονείς», σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 44,4%,  το αγαπημένο κουτάβι «Tuff puppy» 43,7%,  τα… μαχητικά «Χελωνονιντζάκια» 40,6%,  και η σειρά
«Ο θρύλος της Κόρα» 37,3%*.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.