Αρχική Τηλεοπτικά To Nickelodeon κέρδισε την εμπιστοσύνη των παιδιών τον Ιανουάριο

To Nickelodeon κέρδισε την εμπιστοσύνη των παιδιών τον Ιανουάριο

nickelodeonΟ νέος χρόνος ξεκίνησε με το Nickelodeon να κατακτά τις παιδικές καρδιές! Οι παιδικές σειρές του αγαπημένου μας παιδικού καναλιού είναι η επιλογή που ψηφίζουν φανατικά οι μικροί μας φίλοι για τη ψυχαγωγία τους καθώς τον πρώτο μήνα του χρόνου, κατέκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των παιδιών ηλικίας 4-14 ετών στην Αθήνα με συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 34,6%*.

Οι αγαπημένες σειρές των παιδιών για τον Ιανουάριο ήταν: Τα «Χελωνονιντζάκια» με μερίδιο τηλεθέασης 43,8%, ο αγαπημένος «Kung Fu Panda» με 43,1%, η ταινία «Δύο Φανταστικοί Γονείς: Ωρίμασε Τίμι Τέρνερ» με 41,7%, «Ο Θρύλος της Κόρρα» με μερίδιο τηλεθέασης 41,4%, και το «Planet Sheen» με 40,7 %*.

Με σεβασμό στις παιδικές ανάγκες ψυχαγωγίας το Nickelodeon συνεχίζει το πρόγραμμα του και τον Φεβρουάριο. Ο αγαπημένος χαρακτήρας των παιδιών Diego, προβάλλεται καθημερινά με νέα επεισόδια από τον τρίτο κύκλο. Στις 16/2, στις 16.45 κάνει πρεμιέρα το «Supah Ninjas». Στο επίκεντρο της σειράς είναι τρεις έφηβοι, οι οποίοι προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην καθημερινή τους ζωή και τη νέα τους ζωή, όπου προσπαθούν να προστατεύσουν την πόλη από τους σούπερ εγκληματίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter