Αρχική InfoMommy Νέα Το "Παγωμένο Φεγγάρι" στον ελληνικό ουρανό μέσα από 10 υπέροχες φωτογραφίες!

Το "Παγωμένο Φεγγάρι" στον ελληνικό ουρανό μέσα από 10 υπέροχες φωτογραφίες!

Το "Παγωμένο Φεγγάρι" εμφανίστηκε χθες στον ουρανό ύστερα από 38 χρόνια και μάγεψε τους πάντες! Πρόκειται για τη χριστουγεννιάτικη πανσέληνο, η οποία σύμφωνα με την παράδοση φωτίζει τον ουρανό για να μπορεί ο Άγιος Βασίλης να βλέπει καθαρά μέσα στη νύχτα και να μοιράζει τα δώρα του στα παιδιά του κόσμου!

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό από το 1977, ενώ στο μέλλον τα Χριστούγεννα θα συμπίπτουν ξανά με πανσέληνο κάθε 19 χρόνια, δηλαδή το 2034, το 2053 και το 2072.

Δείτε 10 υπέροχες φωτογραφίες από το "Παγωμένο Φεγγάρι" όπως εμφανίστηκε στον ελληνικό ουράνο και ζήστε σε επανάληψη λίγη από τη μαγεία της χθεσινής βραδιάς!

pagomeno-feggari-7

pagomeno-feggari-5

pagomeno-feggari-6

pagomeno-feggari-11

pagomeno-feggari-15

pagomeno-feggari-21

pagomeno-feggari-19

pagomeno-feggari-20

pagomeno-feggari-2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.