Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Το παιδαγωγικό προσωπικό του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών παίρνει μαθήματα πρώτων βοηθειών

Το παιδαγωγικό προσωπικό του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών παίρνει μαθήματα πρώτων βοηθειών

DocumentΕπιμορφωτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών για το παιδαγωγικό του προσωπικό, υλοποιεί έως και τις 8 Ιουλίου 2015, το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, σε συνεργασία με το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε χώρο που παραχωρεί ευγενικά η ΕΑΣΥ ΑΑΕ ΟΤΑ (Εταιρεία Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Δήμος Αθηναίων), στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στην οδό Λιοσίων 145 (Α’ όροφος).

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά 400 παιδαγωγοί.

Από το Σεπτέμβριο 2015 το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για όλους τους εργαζόμενους, τόσο των Παιδικών Σταθμών όσο και των λοιπών υπηρεσιών (διοικητικών, τεχνικών κλπ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.