Αρχική Omega Pharma To παιδί μου ταλαιπωρείται από ρινίτιδα. Πώς θα το βοηθήσω να αναπνέει καλύτερα;

To παιδί μου ταλαιπωρείται από ρινίτιδα. Πώς θα το βοηθήσω να αναπνέει καλύτερα;

20141013qpnsaH Mαριτίνα Φράγκου, παιδίατρος, μάς εξήγησε ότι πρόκειται για τη συχνότερη μορφή ρινίτιδας -φλεγμονής του ρινικού βλεννογόνου- που δημιουργεί μπούκωμα. .

clinofar

Μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπνέει καλύτερα με τις υπέρτονες αμπούλες Clinofar. Πρόκειται για αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό για την μύτη και τα μάτια, έτοιμο προς χρήση. Συμβάλλουνστην αποσυμφόρηση των αποφραγμένων (βουλωμένων) ρινικών διόδων, περιορίζουν το ρινικό οίδημα και συμβάλλουν στην ανακούφιση από την πίεση στην περιοχή των ιγμορείων.

Περιέχουν:

100% Αποστειρωμένο Νερό + 2,2% NaCL

Πώς χορηγούνται

- 2-3 πλύσεις καθημερινά επαρκούν. Σε περίπτωση παχύρευστης βλέννης μπορείτε να χορηγήσετε μεγαλύτερη ποσότητα διαλύματος σε κάθε ρουθούνι ή συμφωνα με τις υποδείξεις του ιατρού σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.