Αρχική Deco Το παιδικό δωμάτιο είναι παράγωνο, πώς να το διακοσμήσω;

Το παιδικό δωμάτιο είναι παράγωνο, πώς να το διακοσμήσω;

1

Ένα παράγωνο δωμάτιο δεν είναι πάντα πρόβλημα, αρκεί να προσθέσετε κάποια στοιχεία για να το κάνουν πιο ενδιαφέρον! Το δωμάτιο της εικόνας επάνω, είναι ενός νεαρού έφηβου και περιλαμβάνει ένα μονό κρεββάτι, ένα γραφείο, μια συρταριέρα και φυσικά το κομοδίνο. Προτιμήστε ανοικτόχρωμα έπιπλα και χρώματα στους τοίχους.

2

Χωρούν όλα, όμορφα κι απλά, μια και ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Για το λόγο αυτό, στη γωνία πάνω από το κρεββάτι κρεμάστηκαν δυο ράφια – από αυτά που δεν βγαίνουν πολύ έξω και φαίνεται η μπροστινή πλευρά του βιβλίου-  για να αποθηκεύονται τα απαραίτητα.

Οι κύκλοι και το μονόγραμμα του ένοικου, διασκεδάζουν το χώρο!

3

Η κυρίως βιβλιοθήκη, είναι σε ένα τοίχο στην είσοδο του δωματίου, και αποθηκεύει τα πάντα! Ο ένοικος δεν ενοχλείτε καθόλου που κάνει δυο βήματα παραπάνω για να τα πλησιάσει! Έτσι, ο χώρος του υπνοδωματίου δεν «πνίγεται» από τον όγκο της βιβλιοθήκης!

4

Αντί για γραφείο, ένα ημικύκλιο ράφι, στερεωμένο κάτω από το παράθυρο, εξοικονομεί ακόμα περισσότερο χώρο. Ένα σκαμπό, συμπληρώνει το σετ!

Παρατηρείστε ότι σε αυτό το δωμάτιο χωρούν τα πάντα, για παράδειγμα μια μεγάλη συρταριέρα, έχει βρει τη θέση της δίπλα στο παράθυρο χωρίς να κλείνει ή να περιορίζει αισθητά τη διαρρύθμιση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.