Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Το Παιδικό στέκι της Άγκυρας ξανά κοντά μας

Το Παιδικό στέκι της Άγκυρας ξανά κοντά μας

644689_10151116246749075_16484886_n

Κάθε Σάββατο 11.00πμ-12.00πμ στον ΑΓΚΥΡΑ Πολυχώρο, στο παιδικό στέκι.

Μέσα στο παιδικό στέκι της Άγκυρας οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδεύουν για μια ώρα μέσα από τον αυτοσχεδιασμό και θεατροπαιχνίδια βασισμένα σε γνωστά παιδικά βιβλία.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι νεαροί μας φίλοι (από 4 ετών και πάνω) θα συναντούν τους αγαπημένους τους συγγραφείς, θα μπορούν να παρακολουθούν μικρές μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές αφηγήσεις, και όχι μόνο.

Τα παιδιά στήνουν το δικό τους παραμύθι και συμμετέχουν τα ίδια με τον πιο ευχάριστο τρόπο... παίζοντας!
Κάθε Σάββατο εξελίσσεται και μια διαφορετική ιστορία.

Α! Φέρτε μαζί σας κάτι το ξεχωριστό! Μια κουτάλα, ένα φύλλο, ένα παλιό παιχνίδι, μια βαλίτσα που κρύβει μυστικά... τη μαγική σας δύναμη δηλαδή και η ιστορία μας θα γίνει πολύ ξεχωριστή!

Με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Μυρτώ Παπαηλιού.

Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στο 2103837540, για να κρατήσετε θέση και για να ενημερωθείτε για τυχόν αλλαγή του προγράμματος.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 2,00 ΕΥΡΩ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.