Αρχική Προτάσεις Αγοράς Το παιχνιδάδικο που έχει γίνει το σλόγκαν των παιδιών τώρα και on line

Το παιχνιδάδικο που έχει γίνει το σλόγκαν των παιδιών τώρα και on line

1

Για τα καταστήματα Μουστάκας ο κόσμος του παιδιού ήταν, είναι και θα παραμείνει η πιο ευαίσθητη χορδή της φιλοσοφίας τους!
Ένα κόσμο, τον οποίο ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ υπηρετεί με αφοσίωση, με μεράκι, με αγάπη και με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού.
Στα καταστήματα Μουστάκας ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί τόσο στο σχεδιασμό των χώρων όσο και στο περιεχόμενο, για να βρίσκει ο επισκέπτης  τα πάντα εύκολα: από επώνυμα, κλασικά και αποκλειστικά παιχνίδια μέχρι είδη bebe, ένδυση και υπόδηση, ηλεκτρονικά είδη, βιβλία και εποχιακά.

Για τα καταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ δεν υπάρχουν πελάτες. Υπάρχουν μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι, θείες, παππούδες και γιαγιάδες, νονοί και νονές… και εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά!

Την ίδια ζεστασιά, το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και την ίδια αντίληψη για το παιχνίδι συναντάει και ο επισκέπτης του ολοκαίνουργιου ηλεκτρονικού παιχνιδάδικου ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ!

Βρεφικά παιχνίδια, παιχνίδια ρόλων μίμησης, προσχολικά, τουβλάκια, κατασκευές, κούκλες, επιτραπέζια παζλ, αγορίστικα play set, τρίκυκλα – πατίνια, ηλεκτροκίνητα – πεταλοκίνητα οχήματα…

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.moustakastoys.gr έχει φροντίσει να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, τόσο των γονιών όσο και των παιδιών.

Με τη σωστή πάντα επαγγελματική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση, με τη γνωστή σε όλους ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων που έχουν καθιερώσει το όνομα Μουστάκας ως τα μοναδικά αληθινά Παιχνιδάδικα, στη συνείδηση μικρών και μεγάλων.
Η επίσκεψή σας όμως στο νέο ηλεκτρονικό παιχνιδάδικο επιφυλάσσει και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε από ικανοποίηση.
3

Gift Finder!
Μια πρωτότυπη υπηρεσία για να βρίσκετε τα Δώρα σας στη  στιγμή, ανάλογα την ηλικία, το φύλο και τις προτιμήσεις του παιδιού

Gift Card!

Για όλους εσάς που θέλετε να αποφασίσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα το δώρο που θα τους κάνετε… κάντε τους Δώρο μια Gift Card!

Δωρεάν μεταφορικά!
Μια μοναδική και πολύ δελεαστική υπηρεσία για αγορές από 49€ και πάνω.

Όταν σκέφτεται κανείς αληθινό παιχνιδάδικο δεν μπορεί παρά μόνο  ένα όνομα να σκεφθεί: ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.