Αρχική Fun Time Το παιχνίδι των έξι ποτηριών

Το παιχνίδι των έξι ποτηριών

Potiria-mini-10-tmx-zoomΕάν δεν σας αρέσουν οι κατασκευές αλλά προτιμάτε τα παιχνίδια γνώσεων και τους γρίφους τότε το παιχνίδι των 6 ποτηριών είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ακονίσετε το μυαλό σας και να αναπτύξετε τη σκέψη σας. Πώς παίζεται λοιπόν αυτό το παιχνίδι;

Τοποθετούμε έξι ποτήρια το ένα πλάι στο άλλο, σε μια γραμμή με την ακόλουθη σειρά: Ένα ποτήρι άδειο, ένα γεμάτο, ένα άδειο, ένα γεμάτο, ένα άδειο, ένα γεμάτο. Ζητάμε από τους φίλους μας, αν μπορούν, μετατοπίζοντας μονάχα ένα ποτήρι, ν' αφήσουν στην ίδια σειρά τρία άδεια και τρία γεμάτα ποτήρια.

Απάντηση: Το μυστικό είναι ότι πρέπει να αδειάσουμε το δεύτερο ποτήρι, που είναι γεμάτο, μέσα στο πέμπτο που είναι άδειο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.