Αρχική Πασχαλινά Το “Πανηγύρι της Αγάπης” μάς περιμένει στο Μετρό Συντάγματος (30/4-1/5)

Το “Πανηγύρι της Αγάπης” μάς περιμένει στο Μετρό Συντάγματος (30/4-1/5)

panhguri2013_bΟι νέοι με νοητική υστέρηση του Κέντρου Απασχόλησης ΑμεΑ «Το Εργαστήρι – Λιλιαν Βουσούρη» σάς προσκαλούν στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν με τίτλο «Το Πανηγύρι της Αγάπης».Οι 100 νέες και νέοι με νοητική υστέρηση, ηλικίας 17 ετών και άνω, που απασχολούνται καθημερινά στο Κέντρο παροχής υπηρεσιών σε άτομα με νοητική υστέρηση "Το Εργαστήρι - Λίλιαν Βουδούρη”, σάς προσκαλούν στην ανοιξιάτικη γιορτή τους «Πανηγύρι της Αγάπης – Πάσχα 2013» που διοργανώνουν φέτος για 17η συνεχή χρονιά. Αξιοποιώντας τα κουλουράκια, τα κεραμικά, τα υφαντά και τις υπόλοιπες δημιουργίες που μπορείτε να προμηθευθείτε στο Πανηγύρι της Αγάπης, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “Το Εργαστήρι” κατάφερε να ολοκληρώσει το χτίσιμο των τριών πρώτων κατοικιών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και να διασφαλίσει την αξιοπρεπή διαβίωση 27 παιδιών με νοητική υστέρηση.

Αυτό το Πάσχα "Το Εργαστήρι" συγκεντρώνει χρήματα για το τέταρτο σπίτι!

Ελάτε να κάνετε τις αγορές σας ή απλώς να δώσετε με την παρουσία σας το μήνυμα αποδοχής των νέων που προσπαθούν να βρουν τη δική τους θέση στην ελληνική κοινωνία, την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη στο Μετρό Συντάγματος.

Εργαστήρι τηλ. 210 2484541
κ. Μαρία Τουρκοχωρίτη :6946402682
κ. Αρσινόη Αψούρη: 6947604865
www.ergastiri.org


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.