Το Πεδίον του Άρεως υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους (από 18/12)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, το Πεδίον του Άρεως, το πολύτιμο μητροπολιτικό πάρκο της Αττικής, γίνεται κέντρο πολιτισμού ανοικτό στους πολίτες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μία συστηματική παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίον του Άρεως που περιλαμβάνει εκδηλώσεις κορυφαίου πολιτιστικού επιπέδου, με τη συμμετοχή σπουδαίων φορέων όπως, μεταξύ άλλων, η Εθνική Λυρική Σκηνή, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής. Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, ενώ επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, δίνεται η ευκαιρία σε νέους αξιόλογους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό – για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν δύο συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

Την ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων ( 18 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:00 μέχρι τις 13:00) όλα τα παιχνίδια είναι δωρεάν για τα παιδιά και θα μοιραστούν κουπόνια για μία δωρεάν είσοδο στο παγοδρόμιο ή σ’ ένα από τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων πατήστε εδώ