Αρχική InfoSchool Δημοτικό "Το περιστατικό παρουσιάζεται αλλοιωμένο" λέει ο δικηγόρος της δασκάλας στην Κοζάνη

"Το περιστατικό παρουσιάζεται αλλοιωμένο" λέει ο δικηγόρος της δασκάλας στην Κοζάνη

86736DE4C1395B7981CA796DE72269F3Ο δικηγόρος της δασκάλας, Βασίλειος Εμμανουηλίδης, μιλώντας για το περιστατικό στο δημοτικό σχολείο Γαλατινής, ανέφερε ότι “το καταγγελόμενο περιστατικό παρουσιάζεται από την πλευρά της οικογένειας του μαθητή αλλοιωμένο σε σχέση με το τι πραγματικά έχει συμβεί και με το ποιο πρόσωπο έχει ανάμειξη σε τι. Aπό καμία πλευρά δεν έχουν ασκηθεί διώξεις και το όποιο περιστατικό έχει δημιουργηθεί βρίσκεται υπό διερεύνηση”.

Στην ερώτησή για το αν τα ΜΜΕ έκανα καλά που δημοσιοποίησαν το θέμα, από τη στιγμή που έγιναν αποδέκτες της συγκεκριμένης καταγγελίας, η απάντησή του ήταν:

“Δε θεωρούμε λάθος των ΜΜΕ να αναπαράγουν κάποιες πληροφορίες, εμείς θεωρούμε λάθος τη θέση της οικογενείας του ανηλίκου, να δημοσιοποιεί πράγματα τα οποία δεν έχουν ακόμη εξεταστεί από τους δημόσιους φορείς”.

Πηγή: kozan.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.