Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς To Persil σας εύχεται… «Να σας Ζήσει»!

To Persil σας εύχεται… «Να σας Ζήσει»!

…και σας χαρίζει τα πρώτα προϊόντα φροντίδας των ρούχων του μωρού σας, σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome.

Το Persil αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας ως νέοι γονείς, βρίσκεται δίπλα σας … και προσφέρει, μία ολοκληρωμένη σειρά βρεφικών και παιδικών απορρυπαντικών - Persil baby 1,5 λίτρου, Persil baby σκόνη 1 κιλού , Persil kids 1,5 λίτρου – σε όσους επιλέξουν να ανοίξουν λίστα γέννησης και βάφτισης notosbabylist στα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome. Για να διαλέξετε δώρα για το μωρό σας, εσάς και το σπίτι σας!

Το Persil baby, χωρίς αλλεργιογόνα αρωματικά συστατικά, χωρίς χλώριο και χρώμα, φροντίζει το δέρμα του μωρού σας για τους πρώτους 18 μήνες της ζωής του αφήνοντας τα ρουχαλάκια του απαλά και καθαρά ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, δεν αφήνει κατάλοιπα και ελαχιστοποιεί τους κινδύνους ερεθισμών.

Η προστασία του παιδιού σας όμως δεν σταματά εδώ… Μέχρι την ηλικία των 6 ετών, η επιδερμίδα του παραμένει ευαίσθητη και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Το Persil kids απορρυπαντικό ειδικά μελετημένο για παιδικά ρούχα, καθαρίζει αποτελεσματικά και τους πιο δύσκολους λεκέδες με απόλυτο σεβασμό στην επιδερμίδα του παιδιού σας.

Σημείωση: Στη notosbabylist συμμετέχουν τα πολυκαταστήματα notosgalleries της Αθήνας, του Πειραιά,
της Θεσσαλονίκης, της Καλαμάτας, της Πάτρας και της Λάρισας και τα πολυκαταστήματα notoshome
στην πλατεία Κοτζιά και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.