Αρχική InfoDad Το πετρέλαιο θέρμανσης επιστρέφει σε τιμές 2009

Το πετρέλαιο θέρμανσης επιστρέφει σε τιμές 2009

a8ceb9c05274b502fb0c493236e01a54Όπως όλα δείχνουν στη μισή τιμή αναμένεται να αγοράζουμε φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης. Το κόστος πρόκειται να διαμορφωθεί στα 65 λεπτά ανά λίτρο, δηλαδή στη μισή τιμή έναρξης της περσινής περιόδου (1,25 ευρώ/λίτρο). Την ίδια ώρα η τιμή της βενζίνης υποχώρησε στα επίπεδα του 2009 και διαμορφώθηκε πανελλαδικά στο 1,42 ευρώ ανά λίτρο και στην Αττική στο 1,35 ευρώ/λίτρο.

Η θετική αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της νέας αποκλιμάκωσης της τιμής του αργού στη διεθνή αγορά, που προκάλεσαν οι ανησυχίες για τις προοπτικές της παγκόσμιας ζήτησης, μετά το ξέσπασμα της χρηματιστηριακής κρίσης στην Κίνα. Παράλληλα, η ενίσχυση της ισοτιμίας του ευρώ έναντι του δολαρίου αποτελεί πρόσθετο θετικό παράγοντα διαμόρφωσης των τιμών στην εγχώρια αγορά σε χαμηλά επίπεδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.