Ποιο είναι το πιο γλυκό κι υγιεινό κολατσιό για το σχολείο;

Οι γονείς, εξίσου με τους μαθητές, μετράμε αντίστροφα πλέον για το άνοιγμα των σχολείων και σίγουρα όλοι προσπαθούμε να βρούμε έγκαιρα λύσεις στους πιο συχνούς πονοκεφάλους μας. Να σας αναφέρω έναν από αυτούς; Το σχολικό κολατσιό. Σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές, αλλά ενώ ξεκινάμε με τις καλύτερες των διαθέσεων, κάπου ανακαλύπτουμε ότι δεν έχουμε πετύχει το στόχο μας για ένα απόλυτα υγιεινό κολατσιό. Σήμερα διάβασα για τις νέες πρακτικές & μοντέρνες συσκευασίες από το μέλι ΑΤΤΙΚΗ, οι οποίες φαίνονται να ταιριάζουν στις σχολικές στιγμές και σκέφτομαι πώς θα το χρησιμοποιήσω επωφελώς για τα παιδιά.

Tο ελληνικό μέλι της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ το έβαλε σκοπό του να χαρίσει στους μαθητές την πιο γλυκιά απόλαυση, να τους γεμίσει ενέργεια και να τους στηρίξει στις δραστηριότητές τους. Σίγουρα τα παιδιά μπορούν να εκμεταλλευτούν την πρωτότυπη και χρηστική συσκευασία και να έχουν ένα πολύ θρεπτικό κολατσιό. Μαζί με ένα φρατζολάκι από το φούρνο, θα έχουν την πιο γλυκιά απόλαυση, χωρίς ενοχές. Χρησιμοποιείται χωρίς κουτάλι ή μαχαίρι και κυρίως χωρίς να χάνεται ούτε μια σταγόνα από το θρεπτικό και εκλεκτό ελληνικό μέλι. Τώρα όλοι μπορούμε να ετοιμάσουμε γρήγορα και εύκολα το πιο υγιεινό σνακ που χαρίζει μοναδική γεύση και φυσική ενέργεια.

H πρωτότυπη, πρακτική, μοντέρνα και απίστευτης αντοχής συσκευασία Smart Pack μέλι ΑΤΤΙΚΗ κλασσικό και Smart Pack μέλι δάσους ΦΙΝΟ δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την καθημερινότητα και να διατηρεί αναλλοίωτο το αγαπημένο μας ελληνικό μέλι. Η συσκευασία μελιού Smart Pack κλείνει μέσα της όλο το άρωμα, τη γεύση και τις θρεπτικές ουσίες του αγαπημένου μελιού.

photo smart pack (2)

Νομίζω πως είναι ιδανική επιλογή για τα παιδιά, ώστε να μπορούν να «γλυκαίνονται» στο σχολείο αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.

 
https://www.facebook.com/MeliAttiki
http://attiki-pittas.gr/el