Το Πλαίσιο παρουσιάζει τα νέα smartphones Ηonor σε ένα party με απίθανα δώρα!

Με μεγάλη χαρά το κατάστημα Πλαίσιο της Αργυρούπολης θα υποδεχθεί αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, το νέο brand Honor και τις δύο υπερσύγχρονες συσκευές που η Huawei κυκλοφόρησε στην Ελλάδα – Honor 8 και Honor 7 lite με δώρο το Color Band A1 – που προσφέρει αποκλειστικά το Πλαίσιο.

Το Πλαίσιο και το νέο brand Honor ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μια εκδήλωση αφιερωμένη στους καταναλωτές που επιθυμούν να γνωρίσουν τις νέες συσκευές από κοντά! Την παρουσίαση της μάρκας θα κάνει με το δικό του τρόπο δημοφιλής παρουσιαστής, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι και φανατικοί υποστηρικτές του brand, που μιλάει με επιτυχία τη γλώσσα της γενιάς του Internet, θα δώσουν το ένθερμο παρών τους.

Σε ατμόσφαιρα ανοικτού πάρτι, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιτόπου τις δυνατότητες των νέων συσκευών Honor 8 και Honor 7 Lite, να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, να φωτογραφηθούν και να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια με τον Honor Hero και τους Honor celebrities, διαγωνιζόμενοι για φανταστικά δώρα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr