Αρχική Νέα Το πόρισμα για το θάνατο της 5χρονης στην Αίγινα

Το πόρισμα για το θάνατο της 5χρονης στην Αίγινα

Εκτός από τον 58χρονο καπετάνιο του καϊκιού που επιβεβαιώθηκε ότι άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, αφού πρώτα έχασε τις αισθήσεις του από χτύπημα πάνω στο πλοιάριο, σε πνιγμό οφείλεται και ο θάνατος της άτυχης 5χρονης που επέβαινε μαζί με τους γονείς της στο καΐκι.

Σύμφωνα με στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, το παιδί έπεσε ζωντανό στη θάλασσα, χωρίς προηγουμένως να χτυπήσει οπουδήποτε πάνω στο πλοιάριο. «Δεν υπάρχουν κακώσεις στο σώμα του. Ήταν καθαρός πνιγμός. Δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν κάποιος από το ταχύπλοο το βοηθούσε, δίνοντάς του ένα σωσίβιο ή βουτώντας στη θάλασσα για να το περισυλλέξει. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα μπορούσε να έχει σωθεί», υποστηρίζουν αρμόδιες πηγές.

Για τον πατέρα του άτυχου παιδιού προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση ότι έχασε κι εκείνος τη ζωή του από πνιγμό, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν ελάχιστες κακώσεις, πιθανότατα από χτύπημα πάνω στο καΐκι πριν πέσει στο νερό.

Αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τέταρτο νεκρό του δυστυχήματος, το πτώμα του οποίου καθυστέρησε να ταυτοποιηθεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.