Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Το πρωινό του Σαββάτου είναι αφιερωμένο στη παιδική yoga (2/11)

Το πρωινό του Σαββάτου είναι αφιερωμένο στη παιδική yoga (2/11)

Addriya-Kids-Yoga-Bow-PoseΤο πρωί του Σαββάτου στις 11 το πρωί  δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να ασκηθεί τόσο πνευματικά όσο και σωματικά στο μάθημα της παιδικής yoga που θα διεξαχθεί στο "Κινούμε!". Το εργαστήριο καθοδηγεί η Βάλια Σεφεριάδου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 4-10 ετών.

Η yoga είναι μία ολιστική μορφή άσκησης, με πολύπλευρα οφέλη τόσο στην ψυχολογία όσο και στη σωματική βελτίωση του παιδιού. Οι ασκήσεις και οι ασάνες (στάσεις) της yoga δίνονται στα παιδιά μέσα από παιχνίδια και ιστορίες, που καλλιεργούν τη φαντασία τους. Τα παιδιά αποκτούν ευκινησία και ευλυγισία, δύναμη και σωστή στάση σώματος, συγκέντρωση και ισορροπία. Το μάθημα της παιδικής yoga ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση των παιδιών, προσφέρει ευεξία, ανάπτυξη κιναισθητικής και κριτικής ικανότητας, τόνωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης. Μέσα από τις ασκήσεις τα παιδιά μαθαίνουν να ηρεμούν και να αναπνέουν σωστά.

κόστος συμμετοχής
6 ευρώ
3 ευρώ για τους μαθητές του studio
για τη συμμετοχή στο εργαστήριο είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης, μέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου
2310 241871 (Δε-Πα 16.00-21.00)
6945 729254

studio χορού

καμβουνίων 9

Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter