Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το πρώτο πρότυπο σαπούνι ομορφιάς Dove τηρεί ακόμη και σήμερα τις υποσχέσεις του

Το πρώτο πρότυπο σαπούνι ομορφιάς Dove τηρεί ακόμη και σήμερα τις υποσχέσεις του

DOVE soap
Το 1957 δημιουργήθηκε το σαπούνι Dove όπου, έγινε γνωστό ως «Πρωτότυπο Σαπούνι Ομορφιάς Dove», εξαιτίας της σύνθεσής του. Προωθήθηκε ως ένα καλλυντικό σαπούνι ομορφιάς, καθώς σύμφωνα με κλινικές μελέτες ήταν πιο ήπιο για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τη δεκαετία του 1970, μια ανεξάρτητη κλινική δερματολογική μελέτη, απέδειξε ότι το καλλυντικό σαπούνι ομορφιάς Dove, ήταν πιο απαλό προς το δέρμα σε σύγκριση με 17 κορυφαία σαπούνια της αγοράς.
Πολλές δεκαετίες αργότερα, το σαπούνι Dove εξακολουθεί να θεωρείται ιδανική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Συνεχίζει να τηρεί τις υποσχέσεις του, μέσα από ένα πλήρες φάσμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας που προσφέρουν στις γυναίκες ουσιαστικά αποτελέσματα για τις μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες της ομορφιάς τους. Η συλλογή των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας Dove παραμένει πιστή στην κληρονομιά της με φόρμουλες που βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης που χρειάζεται προσφέροντας οφέλη στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος.

Το Dove έχει εξελιχθεί από μία απλή μπάρα σαπουνιού των ΗΠΑ σε μια παγκόσμια μάρκα ομορφιάς, όπου προϊόντα του πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες. Τα προϊόντα Dove κατηγοριοποιούνται σε προϊόντα σώματος και μαλλιών  και συμπεριλαμβάνουν ενυδατικά αφρόλουτρα, αποσμητικά, λοσιόν σώματος, προϊόντα styling, σαμπουάν και μαλακτικά.

Το Dove, πιστό, εδώ και χρόνια, στην υπόσχεσή του να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες κάθε μέρα, έρχεται, σήμερα, να υπενθυμίσει το βασικό λόγο που το κάνει να ξεχωρίζει και που το έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών σε όλο τον κόσμο: Είναι η προϊοντική του ανωτερότητα και η ειδοποιός διαφορά του από τα κοινά προϊόντα περιποίησης σώματος.

Το Dove, σήμερα, μας προσκαλεί να διαπιστώσουμε τη μοναδική και ανώτερη σύνθεση που έχει το σαπούνι Dove, σε σχέση με τα απλά σαπούνια.

Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι το σαπούνι Dove είναι πιο φιλικό για τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας. Αυτή η διαφορά του DOVE από τα απλά σαπούνια αστικοποιείται με τη βοήθεια δοκιμαστικών χαρτιών από υλικό που συμπεριφέρεται, όπως και οι πρωτεΐνες της επιδερμίδας του χρήστη.
Σε αντίθεση με το κοινό σαπούνι, το σαπούνι Dove στηρίζεται στην τεχνολογία DEFI με φυσικά για την επιδερμίδα λιπίδια και ¼ ενυδατική κρέμα. Το κοινό σαπούνι φθείρει τις πρωτεΐνες της επιδερμίδα. Το Dove είναι διαφορετικό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.