Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Το πρώτο Stokke Shop ανοίγει τις πόρτες του στο Χαλάνδρι

Το πρώτο Stokke Shop ανοίγει τις πόρτες του στο Χαλάνδρι

Stokke Home 0696 White bΤο να προετοιμάζεστε για τον ερχομό του μωρού σας ενώ σχεδιάζετε το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας είναι μια συναρπαστική περίοδος, και είτε διαθέτετε μεγάλο είτε περιορισμένο χώρο, η Stokke® Home™ θα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος, όπως είναι εξάλλου ένα αληθινό σπίτι. Με την Stokke® Home™ μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο δωμάτιο, όπου θα έχετε αγκαλιά το νεογέννητό σας και αργότερα θα παίζετε δημιουργικά με το παιδί σας.

Μια σειρά επιπλοσυνθέσεων για το παιδικό δωμάτιο που αναπτύσσεται μαζί με το παιδί σας, από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι τα πρώτα παιδικά του χρόνια. Διατίθεται σε ζεστό Hazy Grey και Λευκό με ταιριαστά αξεσουάρ, για να βάλετε τη δική σας πινελιά!

stokkeΗ σειρά Stokke® Home™ και όλη η γκάμα της Stokke® βρήκε το... σπίτι της αποκλειστικά στο Stokke Shop by Τρίκυκλο στο Χαλάνδρι. Από το 2003 έως το 2008, το κατάστημα Τρίκυκλο ανέλαβε τη διανομή και προώθηση των προϊόντων της Stokke® αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το φυσικό αλλά και το ηλεκτρονικό του κατάστημα (trikiklo.com). Δεν θα μπορούσε λοιπόν, παρά να αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτη της Stokke, για να προσφέρει το απόλυτο brand experience σε έναν καλαίσθητο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για τους παλιούς πιστούς αλλά και τους μελλοντικούς Stokke® fans!

Stokke Shop
Μεταμορφώσεως 1 & Λεωφ. Πεντέλης 104, Χαλάνδρι
Τηλ: 216 7003494


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.