Αρχική InfoTeens Νέα Το πρωτότυπο «Dialogue in the Dark» στην Αθήνα (από 15/10)

Το πρωτότυπο «Dialogue in the Dark» στην Αθήνα (από 15/10)

normal_darkΜια συναρπαστική εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα! ΄Η μάλλον… που δεν τα βλέπετε. Πρόκειται για το «Dialogue in the Dark», ένα πρωτοποριακό δρώμενο στο οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει 7.000.000 επισκέπτες σε πάνω από 30 χώρες και που παρουσιάζεται και στην Ελλάδα για να αντιστρέψει τους ρόλους: οδηγοί με μειωμένη ή καθόλου όραση συνοδεύουν μια ομάδα επισκεπτών σε μια βόλτα στο αστικό περιβάλλον, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

normal_dark1Σύμφωνα με τους οργανωτές της, «στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εγκατάστασης, οι επισκέπτες, για περίπου 80 λεπτά, όσο διαρκεί ο περίπατος στο σκοτάδι, ξεναγούνται σ’ έναν κόσμο χωρίς φως, βασιζόμενοι μόνο στους ήχους, τη θερμοκρασία και την αφή, αλλά κυρίως στους τυφλούς οδηγούς, οι οποίοι γίνονται τα μάτια τους. Όταν οι πιο απλές δραστηριότητες μετατρέπονται ξαφνικά σε πρόκληση, οι επισκέπτες μαθαίνουν να βλέπουν τον κόσμο γύρω τους αλλιώς. Στην έξοδο, όταν ανάβουν και πάλι τα φώτα, τίποτε δεν είναι πια το ίδιο». Η δράση που πρωτοπαρουσιάστηκε στη Γερμανία έρχεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Λευκού Μπαστουνιού».

Τo «Dialogue in the dark» θα παρουσιαστεί στο Badminton την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού». Η εγκατάσταση θα λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα. Πληροφορίες – προπώληση εισιτηρίων στο τηλέφωνο 210 8840600.

Τιμές Εισιτηρίων: Καθημερινές: 14€ κανονικό, 11€ (σπουδαστικό/ ανέργων), Σαββατοκύριακα: 18€ κανονικό, 15€ (σπουδαστικό/ ανέργων). Ειδικές τιμές για σχολεία και ομαδικές κρατήσεις.

Θέατρο Badminton,
Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού, Γουδή


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.