Αρχική InfoDad Το Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ του Αγίου Βασίλη- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να γίνετε ένας αγνώριστος άγιος Βασίλης!

Το Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ του Αγίου Βασίλη- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να γίνετε ένας αγνώριστος άγιος Βασίλης!

8

Έχετε πάρει ή έχετε δανειστεί στολή… με το μακιγιάζ τι γίνεται; Ας δούμε κάποια μυστικά για να μην σας καταλάβουν οι ενδιαφερόμενοι!

1

Για να γίνει η άκρη της μύτης  και τα μάγουλα ροδοκόκκινα –έχω παγώσει στο έλκηθρό μου- μπορώ να χρησιμοποιήσω κόκκινο κραγιόν σαν make-up. Με το δάχτυλό, τρίψτε στα μάγουλά και την άκρη της μύτης.

2

Τα ψεύτικα φρύδια είναι ένας καλός τρόπος για να μην σας αναγνωρίσουν, όταν γίνονται καλά. Για τον μετασχηματισμό τους, ένα λευκό μουστάκι είναι ιδανικό. Πρέπει απλώς να κοπεί στα δύο, κόψτε στο σωστό μέγεθος. Τώρα βουρτσίζετε τα καλά.

3

Στη συνέχεια, πατήστε τα καλά. Για κόλλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μασημένη τσίχλα! Μην τσιγκουνευτείτε τα φρύδια. Πρέπει να είναι φουντωτά!

4

Άγιος Βασίλης χωρίς γενειάδα δεν υπάρχει! Θα πρέπει να ξυριστείτε πρώτα, αλλιώς δεν θα κολλάει η τσίχλα, σε γένια πάνω από 3 ημέρες! Ξεκινείστε πρώτα από το πηγούνι, τα μάγουλα αργότερα.

5

Βουρτσίστε καλά τη γενειάδα, απλώστε τσίχλα στα μάγουλα –όχι στα μαλλιά- και πιέστε τη γενειάδα επάνω. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό μουστάκι.

6

Αντί να κολλήσετε το μουστάκι σε ένα κομμάτι, κόψτε το  σε δύο ίσα μέρη. Με αυτό τον τρόπο, θα μείνει στη θέση του όταν μετακινήσετε το στόμα σας αργότερα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: την ώρα που θα κολλάτε το μουστάκι να χαμογελάτε! Αυτό θα το βοηθήσει να μην ξεκολλάει εύκολα!

7

Μπαμπάδες,  Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.