Αρχική Νέα Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο τιμά τον Άγιο Στυλιανό, προστάτη των παιδιών, με διήμερο εορτασμό

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο τιμά τον Άγιο Στυλιανό, προστάτη των παιδιών, με διήμερο εορτασμό

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο τιμά τον Άγιο Στυλιανό, προστάτη των παιδιών, στον οποίο είναι αφιερωμένο το Ναῢδριο στο χώρο του Π.Ε.Ν. με διήμερο εορτασμό, ως εξής:

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα τελεστεί Εσπερινός.
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 7 π.μ. θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

Και τις δύο μέρες σας περιμένει το «Μικρό Πανηγυράκι του Αγίου Στυλιανού» με πολλά είδη δώρων, γλυκίσματα, ποπ κορν, βιβλία και παιχνίδια!

Επιπλέον, την Τετάρτη 25/11 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια με πολλές μικρές εκπλήξεις και face-painting για παιδιά.

12238480_918800168186318_48913457143151462_o
Ευχαριστούμε το «Tμήμα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά», το ΙΕΚ Σιβιτανιδείου, τα ζαχαροπλαστεία ΚΙΣΚΟΣ, τις Πέγκυ Καραγιάννη και Ειρήνη Νικολοπούλου (επιμέλεια των Ελληνικών Παραδοσιακών Παιχνιδιών) και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίησή του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.