Αρχική InfoTeens Style Το ψηφιακό δοκιμαστήριο είναι γεγονός - Οι αγορές πλέον περνούν σε νέα διάσταση!

Το ψηφιακό δοκιμαστήριο είναι γεγονός - Οι αγορές πλέον περνούν σε νέα διάσταση!

ae0f07e6a557f584_shutterstock_126762185.xxxlarge_2xΔεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε χάσει πάρα πολύ χρόνο, προσπαθώντας να δοκιμάσουμε τα ρούχα που θέλουμε να αγοράσουμε. Είναι εξαιρετικά κουραστικό να περιμένεις σε ουρές για να δοκιμάσεις κάτι και να αγοράζεις ένα προϊόν, για το οποίο πολλές φορές δεν έχεις το χρόνο να σκεφτείς ή τη συνολική εικόνα αν σου ταιριάζει ή όχι.

Τώρα υπάρχει ο Καθρέφτης της Μνήμης. Σας βοηθάει να διαλέξετε το επόμενο ρούχο σας πολύ εύκολα. Η συσκευή περιέχει κάμερα που σας δείχνει το ρούχο που θέλετε περιμετρικά και σας βοηθάει να κάνετε συγκρίσεις με άλλες επιλογές σας. Ο ψηφιακός αυτός καθρέφτης δίνει δηλαδή τη δυνατότητα στον πελάτη να έχει εικόνα από κάθε γωνία για το προϊόν, που μπορεί να είναι όχι μόνο ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ. Είναι το νέο ψηφιακό δοκιμαστήριο.

«Είναι τέλειο για τις πελάτισσές μας, που θέλουν να έχουν μια πλήρη εικόνα του ρούχου που θέλουν να δοκιμάσουν, οι οποίες μπορεί να έχουν πάρα πολλά κομμάτια υπόψη τους. Δεν είναι σίγουρες και θέλουν να δουν αυτό που θέλουν σε 360 μοίρες, κάτι που δεν γίνεται στο δοκιμαστήριο» επισήμανε στο euronews η διευθύντρια πωλήσεων, Αλίσα Στέφανι.

rebecca-minkoff-digital-store-ebay

Ο καθρέφτης έχει μάλιστα κωδικό, που μπορεί ο πελάτης να στείλει με e-mail, αν θέλει να συζητήσει και να πάρει τη γνώμη φίλων και γνωστών. Ο καθρέφτης μάλιστα αλλάζει το χρώμα του ρούχου, μέχρι να βρει ο πελάτης αυτό που του αρέσει. Θυμάται μάλιστα και όλα τα ρούχα, που έχει δοκιμάσει ο πελάτης, ώστε να αποφεύγει να φοράει για δεύτερη φορά τα ίδια. Ο καθρέφτης δείχνει μάλιστα αν ένα ρούχο σας ταιριάζει, ακόμη κι αν δεν το δοκιμάσετε ποτέ.

«Είναι ένα σπουδαίο εργαλείο που θα βοηθήσει τον κόσμο. Αυτό είναι ένα ωραίο σακάκι. Μπορώ να το δω να φοριέται με διαφορετικούς τρόπους. Έχω εκπαιδευτεί στο αντικείμενο και μπορώ να δώσω στιλιστικές συμβουλές. Αλλά ας πούμε ότι θέλω να προσθέσω αυτό στο λογαριασμό μου. Φοράω small. Διαλέγω αυτό. Το προσθέτω στο λογαριασμό μου και όλα είναι είναι οκ» τόνισε ο Γιούρι Μίνκοφ.

Το ερώτημα όμως είναι πώς θα διαχειριστούν οι εταιρίες τα δεδομένα των πελατών που θα έχουν στη διάθεσή τους και πώς θα τα προστατέψουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter