Το Ψωμί Παπαδοπούλου σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο σπίτι του, στο Athens Metro Mall

Όμορφες στιγμές γεύσης και χαράς σας περιμένουν στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της εταιρείας Ε.Ι Παπαδόπουλος Α.Ε., από τις 18 Δεκεμβρίου και για όλη την εορταστική περίοδο, στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο.

Το Ψωμί Παπαδοπούλου φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να το δοκιμάσετε. Όλοι οι φίλοι που θα επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι στο Athens Metro Mall, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα τοστάκια με Γεύση², λαχταριστά κρύα sandwich με Χωριανό, αφράτο ψωμί Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι και να μοιραστούν τις ευχές τους μαζί μας, στον πίνακα ευχών, για μία νέα αισιόδοξη και γευστική χρονιά!

12301593_1171631342866336_4356980777221032908_n

Ζήστε τα πιο νόστιμα Χριστούγεννα στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της εταιρείας Ε.Ι Παπαδόπουλος Α.Ε., στο Athens Metro Mall!

Χωριανό
Με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη της αρτοποιίας, δημιουργήσαμε για εσάς το «Χωριανό» ένα αφράτο και νόστιμο χωριάτικο ψωμί σε φέτες. Από αγνά, εκλεκτά υλικά, με φυσικό προζύμι, πλούσια γεύση και υφή όπως αυτή του φρεσκοψημένου χωριάτικου ψωμιού. Διατίθεται σε τέσσερεις παραδοσιακές γεύσεις: Χωριανό Σταρένιο με 6 Δημητριακά, Χωριανό Ολικής άλεσης με σίκαλη, Χωριανό Πολύσπορο και Χωριανό με καλαμπόκι.
Ψωμί που φουσκώνει από υπερηφάνεια !

Γεύση²
Πόση γεύση μπορεί να κρύβει μία τετράγωνη φέτα του τοστ; Περισσότερη από όση φαντάζεστε! «Γεύση²» , το αφράτο και νόστιμο ψωμί του τοστ με φυσικό προζύμι, που δημιουργήσαμε για περισσότερη νοστιμιά και γεύση. Ένα ψωμί που φτιάχτηκε για… να υψώσει την απόλαυση στο τετράγωνο! Απολαύστε το σε τρεις γεύσεις: Σίτου, με Αλεύρι ολικής άλεσης σίτου και σίκαλης και Πολύσπορο. Η γεύση στο τετράγωνο ψωμί!

Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι
Με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη της αρτοποιίας η εταιρία Παπαδοπούλου δημιούργησε το ψωμί Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι. Ένα ψωμί εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας, ζυμωμένο με ένα δημητριακό, γνωστό από την αρχαιότητα, το Δίκοκκο Σιτάρι. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων και εδώδιμων ινών και κυκλοφορεί σε δυο γεύσεις, «Σταρένιο» και «Ολικής Άλεσης».