Το River West υποδέχεται το Νοέμβριο με ένα απολαυστικό δεκαήμερο εκπτώσεων (έως 10/11)

Το εμπορικό κέντρο River West υποδέχεται το Νοέμβριο με ένα δεκαήμερο εκπτώσεων, από την 1η έως και τις 10 Νοεμβρίου, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να βρουν σε όλα τα καταστήματα τα αγαπημένα τους brands σε εξαιρετικές τιμές. Παράλληλα, το εμπορικό κέντρο θα είναι ανοικτό για το κοινό και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, δίνοντας μία ακόμα μέρα στους φίλους του να απολαύσουν τις αγορές και τη βόλτα τους με άνεση.

Τρία επίπεδα γεμάτα μόδα για μικρούς και μεγάλους, είδη για ανανέωση του σπιτιού, καλλυντικά, αξεσουάρ, είδη τεχνολογίας, παιχνίδια και βιβλία από αγαπημένες μάρκες, περιμένουν όλους τους φίλους του River West να τα ανακαλύψουν και να τα αποκτήσουν σε προνομιακές τιμές.

Παράλληλα, οι μικροί φίλοι του River West θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στις κατασκευές με τη Lego®, στο μοναδικό LEGO® PLAY, όπου περισσότερα από δύο εκατομμύρια πολύχρωμα τουβλάκια θα τους περιμένουν στο 1ο και 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου.

river west logo

Εμπορικό Κέντρο River West
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)
Τηλ: 801 22 25 050
www.riverwest.gr