Αρχική InfoMommy Νέα Το ροζ ημερολόγιο 2014 της Avon για την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού

Το ροζ ημερολόγιο 2014 της Avon για την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού

diary_photo 2014 F2

Μετά από την πολύ αυξημένη ζήτηση από τον κόσμο, ξεκίνησε ήδη από τις 31 Οκτωβρίου, η διάθεση του ροζ Ημερολογίου της Avon, προϊόν που υποστηρίζει την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Η πώληση του προγραμματιζόταν για τα μέσα Νοεμβρίου, αλλά καθώς το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, το λανσάρισμα επισπεύσθηκε κατά 15 ημέρες και είναι πλέον διαθέσιμο μέσω Αντιπροσώπων Avon.

Το ροζ Ημερολόγιο 2014 είναι εβδομαδιαίο, διαστάσεων 17 Χ 11 , κατάλληλο για τη γυναικεία τσάντα, για να υπάρχει κάθε μέρα εκεί και να μας θυμίζει να προσέχουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Το ημερολόγιο κοστίζει 10€ και τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν οικονομικά 100% το ταξίδι της κινητής μονάδας μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρίας, η οποία έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει 18,000 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε περισσότερες από 150 πόλεις και χωριά στην Ελλάδα.

avon_mastografos

Αν θέλετε να ενισχύσετε την Εκστρατεία με την αγορά του ροζ Ημερολογίου και δεν γνωρίζετε κάποιο συνεργάτη της Avon, μπορείτε να βρείτε κάποιον που βρίσκεται κοντά σας μέσω της επίσημης σελίδας Facebook της Avon:

www.facebook.com/Avongreece


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.