Αρχική Νέα To Σάββατο 15/11 το “Αnnie” προσφέρει στη φιλανθρωπική ενέργεια του infokids.gr “Tα παιδιά βοηθούν παιδιά”

To Σάββατο 15/11 το “Αnnie” προσφέρει στη φιλανθρωπική ενέργεια του infokids.gr “Tα παιδιά βοηθούν παιδιά”

Kagia

Τo Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, στις 2:00 το μεσημέρι, ο θίασος του “Annie”, του μεγαλύτερου παιδικού μιούζικαλ, μαζί με όλα τα παιδάκια και τους πρωταγωνιστές θα επισκεφτεί το περίπτερο του infokids.gr, στον πεζόδρομο της Κοραή, για να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Annie

Το infokids.gr, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και δράσης που προωθεί εδώ και καιρό συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Συλλέγουμε: τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, ρούχα, είδη ατομικής προστασίας (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια).
Όλα τα είδη που θα συλλεχθούν θα διατεθούν στην “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες με παιδιά που τα χρειάζονται.
Σας περιμένουμε όλους στον πεζόδρομο της Κοραή, την Παρασκευή 14/11 & το Σάββατο 15/11, ώρες: 11.00-17.00.

infokids-poster_1-01


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.