Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Το Σάββατο παίζουμε και διασκεδάζουμε στη Back 2 School Day της Χ.Α.Ν.Θ

Το Σάββατο παίζουμε και διασκεδάζουμε στη Back 2 School Day της Χ.Α.Ν.Θ

Με την ξεχωριστή διοργάνωση Back 2 School Day, μια μοναδική ημέρα χαράς, παιχνιδιού, γνώσης και προσφοράς υποδέχεται η Χ.Α.Ν.Θ. τους μικρούς της φίλους και τους γονείς τους το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Σε 2.500τ.μ. στον αύλειο χώρο της Χ.Α.Ν.Θ., γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δεκάδες δραστηριότητες όπως Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ, παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δράσεις με Εργαστήρια Ρομποτικής και Φυσικής, Κιόσκια Τεχνολογίας με on-line games, Μουσική, Χορός και Fitness με ζούμπα, αερόμπικς και γιόγκα, δράσεις για την Ανακύκλωση και την Οικολογία, Σχολή Γονέων με 25λεπτες ομιλίες για σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα, πληροφόρηση για Ιατρικά Θέματα, Περίπτερο Διατροφής με διαδραστικές παρουσιάσεις και αφήγηση παραμυθιού.

Το κοινωνικό πρόσημο της εκδήλωσής μας είναι η συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» - μία πρωτοβουλία του Σκάϊ – Φέρνοντας τα δικά σας τρόφιμα ενισχύεται το κοινωνικό σκοπό της εκδήλωσης .

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν ΜΚΟ και σύλλογοι για το παιδί, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες, τομέας επικοινωνίας 231 600 1000 εσωτ. 0884 / 0886


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter