Αρχική InfoSchool Δημοτικό Tο Σάββατο θα διεξαχθεί το Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων (15/3)

Tο Σάββατο θα διεξαχθεί το Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων (15/3)

A-22432-1394704673Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Οίας και τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, διοργανώνει το Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων 2014.

Το Πρωτάθλημα θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Οίας (Πανηγυρόσπιτο), και θα ξεκινήσει στις 10:00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές Νηπιαγωγείων, Α” βάθμιας και Β” βάθμιας εκπαίδευσης, από όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Διευθυντής των αγώνων έχει οριστεί ο πρόεδρος του ΑΣΟ Σαντορίνης Παναγιώτης Φρεντζάς. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στον χώρο των αγώνων, έως και 10 λεπτά πριν την έναρξη ή και τηλεφωνικά στον κο Φρεντζά, στο τηλ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.