Αρχική Νέα Το σημερινό Doodle 4 Google ανήκει στο 10χρονο Αστέριο

Το σημερινό Doodle 4 Google ανήκει στο 10χρονο Αστέριο

e048b8708d5d510d1f1aafd598d66d2d_XL (1)

Ο Αστέριος Ρέυνικ είναι μαθητής του 2ου δημοτικού σχολείου από το Λιτόχωρο, αλλά είναι και ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού της Google, «Doodle 4 Google», που είχε θέμα την Ελλάδα. Για ολόκληρη την σημερινή ημέρα θα κοσμεί την κεντρική σελίδα της Google. Η πηγή έμπνευσης του Αστέριου η θάλασσα, ο ήλιος, ένα καραβάκι, η ελληνική σημαία και η λέξη Google που συνθέτουν το doodle του μικρού μαθητή που μας παρουσιάζει τη δική του οπτική για την Ελλάδα υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα».

Ο διαγωνισμός Doodle 4 Google ήταν ανοιχτός για όλους τους μαθητές από 6 έως 18 ετών που με όπλα τη δημιουργικότητα και τη φαντασία κλήθηκαν να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google που θα φιλοξενούνταν στη κεντρική της σελίδα την 14η Μαίου. Πλήθος μαθητών έσπευσαν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και εξέπληξαν την κριτική επιτροπή με τα ευφάνταστα σχέδια τους που αποτυπώνουν την μακραίωνη ιστορία του τόπου, τα σπουδαία επιτεύγματα αλλά και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη χώρα μας γνωστή στο εξωτερικό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.