Αρχική Βιβλία «Το σκοτάδι φοβάται τον Νικόλα» του Αντώνη Παπαθεοδούλου για παιδιά 3- 6 ετών

«Το σκοτάδι φοβάται τον Νικόλα» του Αντώνη Παπαθεοδούλου για παιδιά 3- 6 ετών

14140
Το βιβλίο ανήκει στη νέα σειρά παιδικών βιβλίων «Οι φόβοι των μικρών απ’ την ανάποδη» των Εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ.

Ο Νικόλας είναι παιδί ατρόμητο! Αν ήταν πυροσβέστης, δε θα φοβόταν να ανέβει στον πιο ψηλό όροφο για να σώσει κάποιον από τη φωτιά κι αν ήταν εξερευνητής δε θα φοβόταν να κατασκηνώσει στη μέση της πιο σκοτεινής και επικίνδυνης ζούγκλας. Η αλήθεια είναι όμως πως κάτι φοβάται…

―Μπαμπά, φοβάμαι πολύ το σκοτάδι, λέει ένα βράδυ στον μπαμπά του, κι εκείνος κάθεται δίπλα του και του απαντά χαμογελαστός:

―Μα αυτό είναι τέλειο!

Μια νέα ανατρεπτική σειρά παιδικών βιβλίων με τον τίτλο «Οι φόβοι των μικρών απ’ την ανάποδη» από τον βραβευμένο συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου που κοιτάζει τους φόβους μας από την ανάποδη και δοκιμάζει να τους τρομάξει! Όλοι οι γονείς προβληματίζονται όταν τα παιδιά τους φοβούνται. Υπάρχει, όμως, παιδί που δεν φοβάται; Οι φόβοι αποτελούν ένα φυσιολογικό κομμάτι της ανάπτυξης των παιδιών και συνήθως είναι περαστικοί. Αν δούμε τους φόβους ανάποδα, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να τους αντιμετωπίσουν και να τους ξεπεράσουν!

Στην έκδοση περιλαμβάνονται οδηγίες προς τους γονείς για τη σωστή διαχείριση των παιδικών φόβων από την ψυχολόγο Φιλιώ Τσουκαλά, ενώ η πανέμορφη εικονογράφηση του Γιώργου Σγουρού μάς χαρίζει ένα «ατρόμητο» αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες!

Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ: www.minoas.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.