Αρχική InfoMommy Νέα Tο σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης του καρχαρία στον 50χρονο κολυμβητή στη νότια Καλιφόρνια

Tο σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης του καρχαρία στον 50χρονο κολυμβητή στη νότια Καλιφόρνια

0 (1)

Θύμα της επίθεσης ήταν ο 50χρονος κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων Στίβεν Ρόμπλες, ο οποίος δέχθηκε τα δαγκώματα του καρχαρία στο στήθος αλλά τελικά επέζησε μόνο με τραύματα.

Αρχικά οι ψαράδες αντιμετωπίζουν κυνικά την επίθεση γελώντας με ό,τι συμβαίνει μέσα στο νερό, όταν όμως αρχίζουν να ακούνε τις κραυγές του Ρόμπλες τότε σοβαρεύουν και καλούν και τους υπόλοιπους κολυμβητές να απομακρυνθούν από την περιοχή προειδοποιώντας τους για την ύπαρξη του λευκού καρχαρία.

«Τον αντιλήφθηκα δύο δευτερόλεπτα πριν μου επιτεθεί. Ξαφνικά έκανε μια απότομη στροφή και μου επιτέθηκε στο στήθος. Δεν είχα χρόνο να αντιδράσω» περιέγραψε όσα συνέβησαν ο Ρόμπλες.

Αυτό που πιθανότατα έσωσε τον Ρόμπλες ήταν ότι την ώρα της επίθεσης ο μήκους περίπου 2 μέτρων καρχαρίας ήταν αγκιστρωμένος στο καλάμι ψαρά.

Πηγή: http://eirinika.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.