Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Το σούπερ ημερολόγιο για την κουζίνα μου ξεκινά από το Σεπτέμβριο

Το σούπερ ημερολόγιο για την κουζίνα μου ξεκινά από το Σεπτέμβριο

!cid_3_271006040@web171802_mail_ir2_yahoo

Το μυαλό χρειάζεται να ονειροπολεί, να φτιάχνει όμορφες εικόνες και να ταξιδεύει. Αυτό το κρατά σε ηρεμία, καλή διάθεση και ισορροπία. Το ημερολόγιο "Γεύσεις από τη Λέσβο", είναι ένα ημερολόγιο τοίχου - κουζίνας, 22 σελίδων, 6 εποχών -18 μηνών και αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2013 τελειώνει δε τον Φεβρουάριο του 2015. Κρεμασμένο στον τοίχο της κουζίνας μου συνοδεύει την πιο όμορφη πρωινή μου καλημέρα, ενώ φτιάχνω τον καφέ μου και μου αφήνει περιθώρια για να ξεκινήσω τη μέρα μου ταξιδεύοντας. Φυσικά με βοηθά να βρω και τη νοστιμιά της ημέρας που θα ετοιμάσω.

Είναι τυπωμένο σε 4 γλώσσες - Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά και περιέχει 18 παραδοσιακές συνταγές της Λέσβου.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 6,50 ευρώ με το ΦΠΑ.

Τιμή χονδρικής πώλησης 3,30 πλέον ΦΠΑ.

Mythos Publications LTD
5, Skra str. GR 811 00
Mytilene - Greece

ημερολόγιο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.