Αρχική Γωνιά του μαθητή Το specialenglish.gr προσφέρει έκπτωση 25% στους αναγνώστες του Infokids.gr

Το specialenglish.gr προσφέρει έκπτωση 25% στους αναγνώστες του Infokids.gr

eng020a_-_english_for_children_and_teenagers_-_2056Το www.specialenglish.gr είναι το μοναδικό διαδικτυακό κέντρο ενισχυτικών μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα σε παιδιά, έφηβους και ενήλικους, που αντιμετωπίζει εξατομικευμένα δυσκολίες μάθησης.

Το specialenglish.gr έχει δυνατότητα έναρξης μαθημάτων ολόκληρο το έτος, διότι δεν ακολουθεί την τυπική ύλη του εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά περιλαμβάνει πρωτότυπες τεχνικές, οι οποίες διδάσκονται από ειδικούς παιδαγωγούς.

Tο specialenglish.gr προσφέρει πανελλαδικά έκπτωση 25% στα δίδακτρα των e-learning μαθημάτων του (από τις αναγραφόμενες τιμές στην ιστοσελίδα του) ειδικά για τους αναγνώστες του Infokids.gr. Παρακαλούμε για εκδήλωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε στο e-mail: info@specialenglish.gr με την ένδειξη: «infokids.gr».

specialenglish

*H παραπάνω έκπτωση δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες προσφορές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.