Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Tο σπιτικό φαγητό βάζει γερές βάσεις στο ψυχισμό των παιδιών!

Tο σπιτικό φαγητό βάζει γερές βάσεις στο ψυχισμό των παιδιών!

familyDinner_2549336b
Οι επιπτώσεις στον ψυχισμό των παιδιών που  έχουν οργανωμένο σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο με αγάπη, φροντίδα και μητρική…"τέχνη" βάζει γερές βάσεις για την ασφάλεια και την ψυχική ισορροπία στη ζωή τους.
Μέσω του σπιτικού φαγητού το παιδί ουσιαστικά εισπράττει αγάπη, ηρεμία, χαμόγελο, ευχαρίστηση, διάθεση δημιουργίας, πνευματική διαύγεια, καταγραφή γεύσεων που θα το συνοδεύσουν στη ζωή του. Το οικογενειακό τραπέζι στη πραγματικότητα αποτελεί ηθικοπλαστικό παράγοντα, αφού εκεί συνήθως γίνονται συζητήσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας, συζητιούνται προβλήματα, δίνονται λύσεις.
Μια απλή –κάποτε καθημερινή και απαραίτητη- συνήθεια λοιπόν, το οικογενειακό τραπέζι και ότι συνεπάγεται, μπορεί να έχει ευεργετικές επιπτώσεις στην ψυχολογία του παιδιού καθώς συμβάλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα, διδάσκει μα πάνω από όλα ενώνει τα μέλη της οικογένειας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter