Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο "Το σχολείο που θέλεις": Σήμερα τα εγκαίνια του 17ου Γυμνασίου - 17ο Λύκειου στο Παγκράτι που αναβάθμισε τα κτίρια και τις υποδομές τους

"Το σχολείο που θέλεις": Σήμερα τα εγκαίνια του 17ου Γυμνασίου - 17ο Λύκειου στο Παγκράτι που αναβάθμισε τα κτίρια και τις υποδομές τους

1s-gymn_kalam-CΤο επιτυχημένο πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον «Το Σχολείο που θέλεις» δίνει ραντεβού με 2 ακόμη σχολεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση και αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων και προσφέρει σε μαθητές και δασκάλους ένα ανανεωμένο, ασφαλέστερο και φιλόξενο σχολικό περιβάλλον.

Φέτος, μέσα από το πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις», υποστηρίζεται η ανακαίνιση δύο σχολείων: στην Αθήνα για πρώτη φορά, στο 17ο Γυμνάσιo - 17ο Λύκειο στο Παγκράτι και στη Θεσσαλονίκη, στο 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου, ώστε τον Σεπτέμβριο οι μαθητές να ξεκινήσουν τη χρονιά, σε έναν βελτιωμένο σχολικό χώρο. Ειδικότερα, η εφαρμογή του προγράμματος στην Αθήνα αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας με τον Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα» που εκπονεί ο Δήμος με επιστημονικούς συνεργάτες το εργαστήριο «Μεταβαλλομένης Αρχιτεκτονικής, Κινητικών Συστημάτων και Ευφυών Περιβαλλόντων» της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης, και την Κτιριακές Υποδομές Α.Ε..

Το πρόγραμμα εφαρμόζει και αξιολογεί σε βάθος χρόνου παρεμβάσεις εξέλιξης του χώρου εκπαίδευσης με σκοπό την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας.

«Το Σχολείο που θέλεις» υλοποιείται με επιτυχία από το 2012. Μέχρι σήμερα, 3.400 μαθητές απολαμβάνουν ένα πιο ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον σε 10 ανακαινισμένα σχολεία ενώ περισσότεροι από 85.000 πολίτες έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας στην επιλογή του σχολείου της περιοχής τους. Η επένδυση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις» ξεπερνά μέχρι σήμερα το 1 εκατ. Ευρώ.

Αφετηρία του προγράμματος είναι η δέσμευση της εταιρείας στη νέα γενιά και στο να δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε συνεργασία με τους Δήμους, επιλέγονται οι βελτιωτικές και επισκευαστικές εργασίες που χρειάζεται κάθε σχολείο, βάσει τεχνικών μελετών. Οι εργασίες αυτές εκτελούνται πάντοτε μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και ολοκληρώνονται μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να ξεκινήσει η νέα χρονιά σε ένα ανανεωμένο και λειτουργικό σχολείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.