Αρχική Famous Parents Το συγκινητικό γράμμα του Mark Zuckerberg στη νεογέννητη κόρη του!

Το συγκινητικό γράμμα του Mark Zuckerberg στη νεογέννητη κόρη του!

Τη χαρμόσυνη είδηση ότι έγινε πατέρας ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg! Για να γιορτάσουν τον ερχομό της μικρής Max στη ζωή, ο Mr. Facebook και η σύζυγός του Priscilla Chan αποφάσισαν να δωρίσουν το 99% των μετοχών του Facebook που έχουν στην κατοχή τους, συνολικής αξίας 45 δισ. δολαρίων αυτή τη στιγμή, για τη στήριξη κοινωφελών σκοπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο οργανισμός Chan Zuckerberg Initiative θα διαχειριστεί σταδιακά την τεράστια αυτή δωρεά, φροντίζοντας να τροφοδοτήσει οικονομικά την έρευνα στην ιατρική, την παροχή ευκαιριών σε λιγότερο προνομιούχες περιοχές του πλανήτη και τη διασφάλιση της πρόσβασης στην πληροφορία και την εξάλειψη των ανισοτήτων.

"Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας κομμάτι σε αυτό, όχι μόνο επειδή σε αγαπάμε, αλλά και επειδή έχουμε ηθική υποχρέωση προς όλα τα παιδιά της επόμενης γενιάς. Πιστεύουμε ότι όλες οι ζωές έχουν ίδια αξία και αυτό συμπεριλαμβάνει πολλούς ανθρώπους των επόμενων γενιών. Η κοινωνία μας έχει χρέος να επενδύσει τώρα στις ζωές όλων όσων θα έρθουν στον κόσμο, όχι μόνο όσων είναι ήδη εδώ", αναφέρει μέσα από τη συγκινητική του ανάρτηση προς τη νεογέννητη κόρη του.

"Η μητέρα σου κι εγώ δεν έχουμε ακόμα βρει τα λόγια για να περιγράψουμε την ελπίδα που μας δίνεις για το μέλλον. Η νέα σου ζωή είναι γεμάτη με υποσχέσεις και ελπίζουμε ότι θα είσαι χαρούμενη και υγιής για να μπορείς να την εξερευνήσεις στο έπακρο. Ήδη μας έχεις δώσει ένα λόγο να σκεφτούμε τον κόσμο στον οποίο θα ζήσεις", είναι μερικά από τα λόγια που περιγράφουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις του ευτυχισμένου ζευγαριού!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.