Αρχική InfoMommy Νέα Το συγκλονιστικό μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στην οικογένεια Γιακουμάκη

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στην οικογένεια Γιακουμάκη

ImageHandler.ashx

Συγκλονισμένη για την απώλεια του Βαγγέλη  Γιακουμάκη εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη μιλώντας αποκλειστικά στο neakriti.gr. Μιλώντας κυρίως ως μάνα έστειλε το δικό της μήνυμα προς την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη τονίζοντας ότι είναι χρέος του κάθε  Κρητικού χωριστά αλλά και της πολιτείας να στηρίξει αυτήν την οικογένεια που βιώνει τον άδικο χαμό  του παιδιού της.

"Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποδώσουν τις ευθύνες όμως σίγουρα όλοι εμείς είμαστε αυτοί που θα μπορούσαμε να προλάβουμε παρόμοια περιστατικά χωρίς να φτάσουν σε αυτήν την τραγική κατάληξη" τονίζει η δημοσιογράφος , το όνομα της οποίας είναι απόλυτα συνδεδεμένο με  την δημοσιογραφική προσέγγιση της εξαιρετικά σοβαρής υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκης όπως την χαρακτήρισε.

Στη συνέντευξη της η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει ότι μόλις από την δεύτερη εκπομπή Φως στο Τούνελ που ήταν αφιερωμένη στον βαγγελη, είχε διαπιστώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όσον αφορά την κατάληξη της .

Μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία οδηγούσαν σε εφιαλτικά σενάρια που ήταν απόλυτα ταυτισμένα με τον σημερινό χαμό του Ρεθυμνιώτη φοιτητή.

Όμως πηγαίνοντας και ένα βήμα παραπέρα η κ. Νικολούλη στέλνει μήνυμα και σε όλους εκείνους που γνώριζαν ή γνωρίζουν πράγματα και δεν μίλησαν ούτε σκοπεύουν να μιλήσουν στο μέλλον .

"Είναι χρέος όλης της κοινωνίας να βοηθήσεις στην απόδοση των ευθυνών όσον αφορά το έργο της δικαιοσύνης ", υπογραμμίζοντας η ίδια ότι "η απώλεια του Βαγγέλη είναι μια απώλεια -γροθιά στο στομάχι για την Ελληνική οικογένεια ".

neakriti.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.